maanantai 17. kesäkuuta 2013

haluutsä laihtuu vai lihoo?

Hei pitkästä aikaa!

Dieetti on mennyt päin persettä, ei ole inspannut, olen syönyt , oksentanut, paastonnut, syönyt .. jne
Haluan laihtua. 
Pitäisi aloittaa ihan superdieetti, koska olen katsellut omia kuviani jossa olen ja hyi helvetti kuinka läski olen muihin verrattuna!! Pakko rueta liikkumaan enemmän! Joka päivä lenkille ja vatsalihaksia vähintään.
Tavoite on edelleenkin se 40kiloa. Olen siis n.170cm pitkä. Painoindeksi tuolloin olisi 13,8. ihana<3
   Pitää rueta laskemaan taas kalorit. Olkoon nyt aluksi iso lukema eli 1000kcal. Siitä sitten vähennän satasia pois kun tuntuu että olen valmis pysymään siinä!
<3
<3
<3
Mulla oli hammaslääkäri viime viikolla. Eipä se lääkäri mitään sanonut mistään oksentamisesta! JES
Mulla on myös toinen lääkärikäynti kroonisen sairauden takia, mutta siellä katsotaan paino!! Että nyt on pakko laihtua, en halua että se lääkäri ajattelee että ompas tuo tyttö lihonut.

hyi läskiä!!

7 kommenttia:

 1. löysin blogiisi jotenkin ihan yllättäen...luin noita tekstejäsi ja en voi muuta kuin sanoa, että sinulla on ainoastaan asenneongelma! onko tua elämä, josta olet tänne "hehkuttanut", sinun unelmasi? haluatko olla masentunut koko elämäsi, viillellä itseäsi, olla alipainoinen..? voisin melkein sanoa, etta nua kaikki ongelmasi johtuvat siitä, että sinulla ei ole mitään unelmaa elämässäsi! verensokerisi laskevat ja siintä juontuu nua ajatuksesi. jos olisin sinä, niin muuttaisin oikeasti asennetta!! tuhlaat elämäsi johonkin sairaaseen "laihduttamiseen"! se ei auta, että käyt terapiassa, huomion hakeminen netissä ei muuta mitään, tua typerä viiltelysi vain pahentaa kaikkea...Sinun on tehtävä päätös ja muutettava asenteesi, etsiä harrastus! Kukaan muu ei elämääsi voi parantaa, paitsi sinä itse.

  minua en huomaa mitään muuta sinussa, kuin huonon elämän asenteen! :D Etsi päivistä asioita, joista olet kiitollinen, etkä mistä olet surullinen! tiedätkö, olen minäkin menettänyt ystävän, mutta annoin asian olla! se tyyppi ei ollut minun oikea ystävä, kun minut jätti! Mitä väliä? En tuhoa elämääni jonkun typerän ihmisen takia! Elän elämäni täysillä, toivottavasti sinäkin! ;)

  VastaaPoista
 2. Paljonko sä tällä hetkellä painat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en voi sitä kertoa tänne koska yksi kaveri lukee tätä ja en halua että hän saa tietää. mutta olen normaalipainoinen

   Poista
 3. Hei asennetta! Miksi haluat laihtua? Mikä ilo on olla luurangon näköinen? C`mon ajattele mielummin vaikka niinpäin, että sulle tulee hyvä kunto ;) Ite en tykkää katella yhtään niitä käveleviä luukasoja. Kauneus on terveyttä ;) Jospa aloittaisit jonkun kiinnostavan harrastuksen, joka sais paremmalle mielelelle? Ratsastus on ainakin tosi kiva, saatat vaikka tykästyä hevosiin ja niistä saa maailman ihanimpia kavereita!:)

  Mutta onnea ja iloa elämääsi ja etsi elämäsi kauniit asiat. Nyt nostat pinnalle vain niitä huonoja. Kokoa itsesi, ja ryhdistäydy;) Ja suosittelen kans näytelmäkerhoa, koska niistä saa kavereita ja paljon itsevarmuutta :)

  VastaaPoista